У Рівному Олена Захарченко презентує свій РоманПроМайдан

29.03.2018 07:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

29 березня о13-00 у "Світлиці" Рівненської обласної бібілотеки відбудеться зустріч з письменницею Оленою Захарченко та презентацією її книги "Вертеп #РоманПроМайдан".

Олена Захарченко народилася в Рівному, закінчила Рівненський державний педагогічний інститут, Інститут журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Авторка семи книжок: «Юрба», «Чари», «Вишивані гарбузи», «Брат і сестра», «Дівчинка з химерами», «Сім воріт» і дитячої «Хутір». У 1998 р. Олена Захарченко стала лауреаткою Міжнародної українсько-німецької літературної премії ім. Олеся Гончара за збірку новел «Юрба». Нині живе та працює у м. Київ.Під час заходу відбудеться презентація нового роману письменниці «Вертеп.#РоманПроМайдан». Події, описані у творі, відбуваються у двох вимірах: підземному й наземному Києві, минулому й сучасному, геройському сакральному майданному міфі й простому житті, в якому думають не про долю нації, а про те, що дитину, загублену на Майдані, в страшний день крові, треба знайти і покласти спати. Ну а дитина теж думає про своє, вона бачить Майдан цілком по-своєму.

Запрошуються усі шанувальників сучасної української прози до спілкування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews