Будівництво на Толстого: суд став на сторону забудовника

30.03.2018 20:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Зупинити будівництво багатоповерхівки на вулиці Толстого,10. З таким клопотанням звернувся до суду обласний краєзнавчий музей. Представники останнього переконані - будівельні роботи ведуться незаконно і надто близько до приміщення музею. 

Сторона відповідача - "Українська інвестиційна група", яка і зводить будинок на вулиці Толстого на засідання не з'явилася. Представник компанії надіслав повідомлення, що не заперечує про розгляд справи за їхньої відсутності.  З боку позивача - обласного краєзнавчого музею - два юристи. Вони вимагають зупинити будівництво 12-ти поверхової багатоповерхівки на вулиці Толстого,10. Юристи переконують, що через близькість будівельних робіт стіни музею почали тріщати.

В свою чергу суддя Людмила Жуковська цікавиться, яким чином будівництво на Толстого порушує права музею. Мовляв, роботи ведуться на сусідній ділянці і майнові права музею не поршуюуться.

Зрештою, суддя не задовільнив заяву юристів краєзнавчого музею про зупинку будівництва. Ті пообіцяли, що подадуть апеляцію. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews