Рівнянин викрав у квасилівчанки телевізор і переховувався у Здолбунові (Фото)

31.03.2018 06:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

29 березня вночі до помешкання 54 річної жительки Квасилова вдерся невідомий та викрав телевізор. Поліцейські затримали його у Здолбунові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Як з’ясували оперативники, крадієм виявився колишній квартирант квасилівчанки. Той, доки проживав у помешканні, придбав телевізор. Господиня заплатила чоловіку за техніку, проте крадій вирішив забрати свою колишню власність.

Коли оперативники затримали зловмисника у Здолбунові, той встиг уже продати телевізор та святкував це у товариша.

Як повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой, нападника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Слідчий підготував клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Телевізор слідчі вилучили та скерують для проведення товарознавчої експертизи. Рівнянин вже притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За це чоловік відбував покарання у місцях позбавлення волі та звільнився у грудні торік. Відповідно до санкції статті тепер йому знову загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews