Про зміну ціни за проїзд пасажирів у Рівному попереджають водії та кондуктори

02.04.2018 11:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Керівник транспортного управліня Віталій Миронюк назвав підняття тарифів економічно обгрунтованим через зростання зарплат працівників тролейбусного управління, здорожчання палива та комплектуючих, повідомляє UA:Рівне.

1 квітня в оглянутих журналістами UA:Рівне тролейбусах та маршрутках оголошення про нову ціну проїзду були розклеєні, а кондуктори та водії попереджали людей.

Анатолій, водій маршрутки: "Вартість проїзду зросла і є оголошення. Є наклеєно в салоні, і тут лежить, попереджує людей, які заходять. - Як люди реагують? - Не дуже. Я особисто ставлюся, що це великої ролі не зіграє. Тролейбус забирає зараз, бо в людей грошей немає і вибирають вони, де дешевше."

Олександр, рівнянин: "Ну да, сьогодні вже дорожче. Приємні, а які ж можуть бути враження. - А насправді? - Ну хочеться дешевше, але вже як є. Будемо платити, куди діватися. Ходити пішки теж не завжди виходить".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews