Комунальники примусово демонтували павільйон у Рівному

03.04.2018 10:26   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Рівненські комунальники примусово демонтували павільйон встановлений перед магазином на вулиці Олекси Новака (колишня Приходька). Про це повідомляє UA:РІВНЕ.

За словами заступника міського голови Рівного Віталія Германа, підприємця, який взяв в оренду земельну ділянку біля магазину, попередили, що павільйон встановлений з порушенням правил благоустрою міста. Після перемовин він погодився його демонтувати, але не зробив цього у домовлений термін. Тому сьогодні комунальники взялися самі розбирати павільйон.

«На сьогодні, щоб встановити таку конструкцію необхідно отримати паспорт прив'язки для провадження підприємницької діяльності. Цього не відбулося, заявник не звертався. Ну і це тимчасовою спорудою назвати не можна, бо вона до 30 м. кв., а бачимо, що вона набагато більша», - заступник міського голови Рівного Віталій Герман.

Віталій Герман також повідомив, що розібраний павільйон комунальники відвезли у місце, яке вказав його власник. Коментувати своє бачення ситуації кореспондентам UA:Рівне підприємець не став.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews