У Рівному поліцейські вилучили майже 55 кілограмів бурштину

03.04.2018 11:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Другого квітня, близько 18 години під час обшуку автомобіля «Mercedes Vito» слідчі Рівненського відділу поліції виявили та вилучили 54 кілограми 650 грамів бурштину-сирцю, який перевозив 30-річний мешканець обласного центру.

На вулиці Миколи Карнаухова інспектори патрульної поліції в Рівненській області зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Під час поверхневої перевірки поліцейські помітили пакет, в якому знаходилося каміння, ззовні схоже на бурштин.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Транспортний засіб доставили на територію відділу поліції та опечатали. На підставі ухвали суду слідчі обшукали «Mercedes Vito» та виявили у ньому мішок і пакети з «сонячним» камінням загальною вагою 54 кілограми 650 грамів.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

За фактом придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 198 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до вчиненого злочину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews