Безвісти зниклого малолітнього оперативно розшукали володимирецькі ювенальні поліцейські

03.04.2018 15:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

11-річного жителя Володимирця, який 31 березня не повернувся додому, всю ніч шукала поліція. Близько дев’ятої ранку пошуки правоохоронців увінчалися успіхом — хлопчика цілого та неушкодженого повернули батькам.

Того дня родина допомагала бабусі по господарству. Через деякий час діти пішли додому. На одній із вулиць сестра повернула у напрямку будинку, а брат пішов далі.

Коли надвечір прийшли батьки, сина не було. Спочатку самотужки кинулися шукати, а близько опівночі повідомили до поліції.

За цим фактом поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та на пошуки малолітнього орієнтували весь особовий склад місцевої поліції.

Близько дев’ятої години ранку наступного дня працівники ювенальної превенції Володимирецького відділення поліції виявили дитину у парковій зоні селища.

Хлопчик зізнався працівникам поліції, що спочатку переховувався у землянці в лісовому масиві, а потім гуляв райцентром.

Причину вчинку малолітнього, з’ясовують поліцейські. Натомість батьків притягатимуть до адміністративної відповідальності за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Правоохоронці звертаються до батьків провести профілактичну бесіду з дітьми та застерегти від подібних вчинків, адже це може бути небезпечним для здоров’я та навіть життя самих втікачів.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews