У Рівному змагались радіолюбителі з усієї України

03.04.2018 23:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання, який проходив на базі Технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування.

null
 Фото прес-служба

 Серед учасників – 18 команд із 16 регіонів України, усього 37 юнаків. Змагалися у двох вікових категоріях: молодша (12 – 14 років) та старша (15 – 18 років). 

null
 Фото прес-служба

«Приємно, що Рівне зустрічає, вже традиційно,  радіолюбителів. Приємно, що позашкілля в області функціонує і, незважаючи на все, процвітає. Я впевнений, що справа, якою ви займаєтесь, обов’язково допоможе у житті, а може і у професії», − зауважив заступник начальника, начальник відділу виховної роботи та соціального захисту дітей Олег Пекарський.

null
 Фото прес-служба


 

null
 Фото прес-служба

Програмою змагань було передбачено проведення теоретичного заліку, розробка друкованої плати та монтаж радіоелектронного пристрою. Розробка друкованої плати відбувається у 2 етапи: розробки друкованої плати на папері і перенесення малюнка друкованої плати на фольгований текстоліт. Далі учасники монтуватимуть  радіоелектронний пристрій. Оцінюються учасники за раціональністю розміщення радіодеталей на платі, естетичним виглядом та дієздатністю самого пристрою. Визначаються переможці за найбільшою сумою балів.

 У командному заліку переможцями стали команди Дніпропетровської області (І місце), Тернопільської області (ІІ місце) та м. Рівного (ІІІ місце).

 За матеріалом прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews