Кращі молоді науковці Рівненщини отримають премії

04.04.2018 15:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Відбулося засідання конкурсної комісії з призначення обласних премій молодим ученим Рівненщини. Серед 13 членів журі – заступник голови РОДА Світлана Богатирчук-Кривко, начальник обласного управління освіти Григорій Таргонський та провідні вчені ВНЗ.

На розгляд комісії було подано матеріали 8 претендентів, у тому числі 2 колективні праці. Серед учасників – представники НУВГП, РДГУ, НУ «Острозька академія», МЕГУ та Рівненського коледжу НУБіПУ.

Тематика поданих робіт різноманітна, зокрема, з математичного комп’ютерного моделювання, історії, історії педагогіки, психології, обліку, інженерної механіки, будівництва.

Конкурсною комісією було обрано 5 кандидатур на призначення обласних премій молодим ученим за заслуги та досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок.

«Варто зазначити, що молодий вчений – це науковець, якому немає 35 років. Рівненщина має великий науковий потенціал та правильно визначені пріоритети», − зауважила Світлана Богатирчук-Кривко та додала, що при голосуванні члени журі звертали увагу на багато чинників, зокрема, на актуальність теми, регіональний аспект, наукову новизну.

Рішенням Рівненської обласної ради цьогоріч було збільшено виплату премій до десяти тисяч гривень кожна.

Переможцями стали:

 

Гільман Анна  Юріївна, кандидат психологічних наук, викладач кафедри громадського здоров’я Національного університету «Острозька академія»;

Левдер Андрій Іванович, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач  кафедри історії приватного вищого навчального закладу «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С.Дем’янчука»;

Михальчук Роман Юрійович, кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії  Рівненського державного гуманітарного університету;

Осадча Ольга Олексіївна, доктор економічних наук, доцент кафедри обліку і аудиту Національного університету водного  господарства та  природокористування.

Колектив молодих науковців:

Жуковська Наталія Анатоліївна, кандидат технічних наук, доцент кафедри прикладної математики Національного університету водного господарства та  природокористування;

Жуковський ВікторВолодимирович, старший викладач кафедри прикладної математики Національного університету водного господарства  та  природокористування.

За матеріалами прес-служби РОДА.

 

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews