Для рівненських перевізників змінено процедуру проведення конкурсів

04.04.2018 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У березні набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 № 180  «Про внесення змін до Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (далі – зміни до Порядку).

Відповідно до вимог змін до Порядку в Україні змінено процедуру проведення конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.

Що стосується конкурсів на внутрішньообласних, внутрішньорайонних, приміських і міських маршрутах, то процедура проведення конкурсів залишилась незмінною, але при цьому змінився перелік документів, які автомобільні перевізники повинні подати для участі у конкурсі.

У зв’язку з цими змінами та рекомендаціями Міністерства інфраструктури України, конкурс, що був запланований Рівненською ОДА на 12 квітня 2018 року, скасовується (інформація про конкурс була оприлюднена у газеті «Вісті Рівненщини» № 8, 10 та 12).

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews