Американський психолог допоможе реабілітувати ветеранів війни Рівненщини

05.04.2018 17:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Американський клінічний соціальний працівник Брюс Янг допоможе реабілітувати ветеранів війни Рівненщини. Всесвітньо відомий експерт брав участь у дослідженнях та інструктажах у 17 країнах Світу, де відбулися стихійні лиха та конфлікти.

Він – один із засновників ветеранської реабілітаційної системи у США із широким лобі у Вашингтоні щодо впроваджень інновацій. Впродовж 2-ох днів Брюс Янг перебуватиме в області. В планах – познайомити фахівців Рівненщини із кращими світовими практиками ветеранської реабілітаційної системи з метою подальшого їх впровадження.

Окрім того, Брюс Янг побуває в Острозькій академії та поспілкується з майбутніми психологами, які в перспективі працюватимуть із ветеранами війни. Завітає світовий експерт і в госпіталь, що у Клевані, де познайомиться з медиками та реабілітологами. Усім фахівцям американський експерт розповість про американські тренінгові програми, які пов’язані з діагностикою та лікуванням посттравматичного стресового розладу, забезпеченням турботи про себе, розробкою стратегій стрес-менеджменту людей, що вижили.

За матеріалами Рівненської ОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews