Рівненським школярам розповіли, де поліцейські тримають правопорушників (Фото)

05.04.2018 22:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На безліч запитань від допитливих школяриків сьогодні, п’ятого квітня, довелося відповідати працівникам обласного управління поліції. Другокласників, які завітали на екскурсію, цікавили, де тримають правопорушників, як їх затримують, які умови роботи правоохоронців і чому немає міліції.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Школярам рівненської загальноосвітньої школи № 15 показали службові кабінети різних підрозділів та розповіли про напрями їхньої діяльності, хто був серед керівників  обласного управління і хто зараз у числі кращих працівників, фото яких розміщені на дошці пошани.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

У відомчому музеї школярів зацікавили чи не всі експонати. Особливо вони захопилися принципом роботи та дії друкарської машинки, комутатора, колишньої зброї та кулемета. А сфотографуватися у кашкетах, які колись носили правоохоронців, діти хотіли всі.

Залюбки другокласники поспілкувалися із кінологами та їхніми вихованцями — Чейзаром і Діаною. Тут теж не обійшлося без по-дитячому невимушених запитань: які команди виконують, яких злочинців затримали, скільки часу потрібно для навчання собаки. Тож поліцейським кінологічного центру ГУНП довелося давати відповіді на все.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

А наостанок поліцейські нагадали дітям про правила поведінки на вулиці, вдома, в школі та про безпеку на дорозі зокрема.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews