«Верес» створив моменти, проте не зміг обіграти «гірників»

07.04.2018 15:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Рівненський «Верес», створивши низку стовідсоткових моментів біля воріт «Шахтаря», так і не зміг провести свій перший гол на другому етапі. Натомість пропустив від «гірників» двічі.

Як і серпневий домашній матч проти «Шахтаря», звітний поєдинок «Верес» міг розпочати з швидкого голу. Втім, на 3-й хвилині Куліш хоч і пробив повз Пятова, але удар вийшов несильним. Гості на це відповіли на 16-й хвилині, коли Ракицький з-за меж штрафного майданчика пробив у штангу.

Гірники грали першим номером, «Верес» намагався контратакувати. Одну з гострих контратак вболівальники побачили на 24-й хвилині. Адамюк здійснив рейд вперед, через Степанюка м’яч дійшов до Куліша, але Станіслав затягнув з ударом. Про подібні епізоди говорять: пішли в атаку, потрапили в полон. Фред, підхопивши м’яч, поздовжнім ударом вивів Тайсона один-на-один з Бандурою – 0:1.

Міг «Шахтар» забивати ще. Упродовж 32-33 хвилин гості створили три гольові моменти. В одному з цих епізодів у неймовірному стрибку перехоплення зробив Борзенко, інакше Дентіньо забивав би у порожні ворота. Інші два моменти нейтралізував Бандура.

Завершився перший тайм небезпечною атакою «Вереса». Але Куліш на 45-й хвилині з чудової позиції у ворота не влучив.

У дебюті другого тайму зобов’язаний був зрівнювати рахунок Степанюк. Але вихід один-на-один з Пятовим він не реалізував.

Ще один момент Руслан мав на 70-й хвилині. Він перекидував м’яч через воротаря, але зовсім трішки не влучив.

Вдруге рівняни пропустили після кутового. Хочолава безперешкодно отримав м’яч на лінії воротарського майданчика, розстрілявши незахищені ворота.

«Верес» за рахунку – 0:2 не здався, і на 81-й хвилині створив ще один момент. Цього разу на шляху потужного удару Степанюка опинився Ракицький.

Отож, продемонструвавши достатньо змістовний футбол, рівняни знову програли «Шахтарю».

Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews