У Рівному збудують нову об’їзну дорогу (Фото)

07.04.2018 20:13   Джерело: radiotrek.rv.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

Будівництво Північного об’їзду в Рівному планують розпочати в 2019 році, повідомляє прес-служба Укравтодору.

Державне агентство автомобільних доріг України зробило черговий крок до будівництва Північного об’їзду м. Рівне. Укравтодор підготував технічне завдання на будівництво цієї дороги і розпочав розробку проектної документації.

Загальна протяжність цієї дороги складатиме 14 км. Об’їзна вартуватиме дорого, адже належатиме до ІІ технічної категорії. Олександр Кава, радник Голови Державного агентства автомобільних доріг України, поділився подробицями:

«Північна об’їзна Рівного дозволить звільнити місто від транзитних автомобілів, що прямують з боку Житомира та Києва по трасі М-06 у напрямку Луцька та КПП Устилуг – по трасі Н-22. Цього року проектна документація буде розроблена, і в 2019 році почнеться будівництво цієї дороги».

Об’їзд складатиметься з трьох ділянок: 4 км наявної дороги, 6 км – нового будівництва, 4 км – реконструкції. Будівництво нової об’їзної буде здійснюватися від дороги державного значення Н-25 в точці км 146+630 до дороги Т-18-32 в точці км 8+426.

Реконструкція буде виконана на дорозі Т-18-32 на ділянці з 4 по 8 км. Зараз проводиться моніторинг землевідводу. Роботи розпочнуть після розробки проекту.

Завершити роботи планують у 2020 році.

За матеріалами http://radiotrek.rv.ua 

null
Фото http://radiotrek.rv.ua 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: radiotrek.rv.ua