Рівнянам розкажуть, як подати проект на Громадський бюджет у цьому році

08.04.2018 18:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У середу, 11 квітня, об 11:00 у приміщенні Інформаційно-освітнього простору InfoHub (м. Рівне, вул. Словацького, 3а) відбудеться публічне обговорення на тему: «Громадський бюджет 2018 року: старт, зміни та реалізація».

 Під час заходу розкажемо про старт та умови подачі проектів на Громадський бюджет у 2018 році. Також обговоримо особливості внесених змін до Положення «Про громадський бюджет міста Рівне» - основного документу, що визначає процес взаємодії Рівненської міської ради та мешканців міста щодо їх включення до прийняття рішень щодо розподілу частини бюджету міста Рівного та залучення до участі у бюджетному процесі (ознайомитися з Положенням можна за посиланням - https://rivne.pb.org.ua/help/base).

 Окрім цього, разом з представниками міських управлінь визначимо ефективні підходи до якісної реалізації громадських проектів.

 Свою участь в заході підтвердили секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук та представники:

- управління житлово-комунального господарства;

- управління у справах сім`ї, молоді та спорту;

- управління культури та туризму;

- управління транспорту і зв`язку;

- управління праці та соціального захисту населення.

 До участі запрошуються також депутати Рівненської міської ради, представники виконавчих органів Рівнеради, автори проектів, громадські активісти та мешканці міста.

 Вдосконалення політик щодо реалізації громадського бюджету в Рівному відбувалося за сприяння громадської організації «Центр UA», яка запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою у форматі публічних консультацій з заінтересованими сторонами.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews