Бахмут і Попасна – партнери Млинівщини

08.04.2018 23:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Млинівський район, що на Рівненщині має партнерів в Донецькій і Луганській областях. Днями голова Млинівської РДА Петро Рухер та в.о. голови Бахмутської РДА Тетяна Єрохіна заключили Двосторонню Угоду про співпрацю. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Документ передбачає налагодження співпраці у соціально-економічній і гуманітарно-культурній сферах, створення дієвого діалогу та обмін досвідом.

null
Петро Рухер та Тетяна Єрохіна. Фото прес-служба РОДА

Угоду підписали під час поїздки делегації від Млинівщини на Донеччину. Також Петро Рухер разом з волонтером Любомиром Волошиним відвезли військовослужбовцям-млинівчанам Великодні подарунки, маскувальні сітки, медикаменти та книги.

Нагадаємо, Млинівський район уже співпрацює з Попаснянською райдержадміністрацією Луганської області. Відповідну Угоду про налагодження партнерства підписали керівники районів у січні цього року.

Загалом угоди про співпрацю з Луганщиною в рамках підписаного Меморандуму між обласними адміністраціями заключили шість районів Рівненщини. Ще два райони співпрацюють з Донеччиною. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews