У Рівному проведуть тренінг з написання проектів для жінок

09.04.2018 10:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

18 квітня у Рівному відбудеться тренінг «Основи планування та написання проектів», в рамках проекту «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей», що організовує ГО «Єдність».

Тренером виступить Людмила Самчук – координаторка проектів, консультантка з написання проектів.

Учасниці тренінгу дізнаються більше про розробку ідеї проекту, головні етапи його впровадження. З чого варто почати, та як визначити цільову аудиторію та зацікавлених сторін. Всі ці знання неодмінно стануть корисними для тих, хто прагне реалізувати проект в життя та стати хорошим керівником.

Окрім того, впродовж тренінгу здобудуть практичні навики управління проектом та покрокові дії до впровадження справді успішних ідей, а також навчаться працювати із бюджетом.

До участі запрошуються активні та ініціативні жінки, що прагнуть самореалізуватися, а ми допоможемо бути успішними у будь-якій сфері. Участь у тренінгу безкоштовна. Варто лише заповнити реєстраційну форму: https://goo.gl/forms/kU4eWaGBwDVTFokT2

Тренінг відбудеться 18 квітня 2018 року у Платформа взаємодій «Простір», м. Рівне, вул. Соборна, 11

Тренінг здійснюється в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Організатор тренінгу - ГО «Єдність».

Партнер проекту – Громадська організація «Спілка жінок Куликівщини».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews