На Рівненщині чоловік криваво помстився брату кривдника (Фото)

10.04.2018 12:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

До поліції восьмого квітня близько дев’ятої ранку до поліції надійшло повідомлення, що на лавці поблизу магазину у селі Тріскині на Сарненщині лежить закривавлений чоловік без ознак життя.

Слідчо-оперативна група встановила, що загиблим виявився 42-річний місцевий мешканець. У нього виявили важкі травми голови.

Правоохоронці з’ясували, що до злочину може бути причетний 29-річний житель цього ж села. Коли оперативники навідалися до його помешкання, той зізнався у скоєному.

Того вечора біля місцевого магазину у 29-річного чоловіка виник конфлікт із знайомим. Коли торговий заклад закрили, ображений молодик  напідпитку зібрався додому, але вирішив «розібратися» зі своїм суперником та пішов за ним слідом. Утім втратив його з поля зору. Аби все таки помститися, повернувся до магазину, біля якого на лавці спав рідний брат кривдника. Зловмисник кілька разів вдарив його по голові пляшкою та каменем, а після цього пішов додому.

«29-річного жителя Тріскині затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Сарненського відділу поліції Сергій Смаглюк. — Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відомо, що підозрюваний у поле зору правоохоронців ніколи не потрапляв. Однак тепер відповідно до санкції інкримінованої статті йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews