У Рівному п’яний водій, тікаючи від поліції, чотири рази проїхав на «червоний» (Фото)

11.04.2018 16:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Слідчо-оперативна група Рівненського відділу поліції 10 квітня близько 19:00 їхала на виклик, коли їх «підрізала» іномарка на іноземній реєстрації.

На перехресті вулиці Богоявленської та Генерала Безручка увагу правоохоронців привернув автомобіль «Audi A4», водій якого підозріло кермував. Спочатку він підрізав службове авто «ВАЗ 2109», а потім ще й маршрутне таксі.

Тож поліцейські, ввімкнувши сирену та проблискові маячки, кинулися наздоганяти порушника.

Оскільки водій «Audi» грубо порушував правила дорожнього руху, чотири рази проїхав на заборонений сигнал світлофора, наражаючи на небезпеку всіх учасників дорожнього руху, на підмогу викликали наряди патрульної поліції.

Вже на вулиці Жоліо Кюрі транспортний засіб зупинився, оскільки водій неодноразово потрапляв у вибоїни на дорозі та пошкодив нижню частину авто. Працівники слідчо-оперативної групи одразу затримали чоловіка. Порушником виявився 31-річний уродженець та житель Кіровоградської області.

Патрульні поліцейські перевірили його на стан алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 2,86 проміле. На чоловіка склали протоколи за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння за частиною 1 статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews