Майно Рівненського «Авторемзаводу» описали для погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам (Фото)

11.04.2018 21:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

11 квітня члени виконавчої групи відвідали підприємство. Державні виконавці описали належне авторемзаводу майно для погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам.

Цього тижня у Рівному працює виконавча група із ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати з ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» у складі працівників Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції, Управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Рівненській області та Рівненського міського відділу ДВС.

«Описали 4 об’єкти нерухомого майна (трансформаторну підстанцію, очисні споруди, станцію пожежогасіння та ацетиленову станцію), козловий кран та шість транспортних засобів підприємства. В подальшому щодо описаного майна проведуть експертизу і оцінку. Після цього воно буде виставлене на продаж через електронну систему продажу арештованого майна СЕТАМ», – розповів керівник виконавчої групи, старший державний виконавець відділу примусового виконання рішень Департаменту Державної виконавчої Міністерства юстиції Іван Кошкер.

Зазначимо, що станом на 11 квітня у Рівненському міському відділі ДВС Головного територіального управління юстиції у Рівненській області перебуває 1032 виконавчих провадження із стягнення заборгованості з виплати заробітної плати з ДП «Рівненський автомобільний ремонтний завод» на загальну суму 5,7 мільйона гривень. За даними Міністерства юстиції, підприємство також входить до числа найбільших боржників з виплати зарплати по Україні.

«Боротьба з підприємствами-боржниками – серед пріоритетних напрямків роботи органів державної виконавчої служби. Для цього в рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО!» на Рівненщині створений регіональний штаб з координації, моніторингу та контролю за станом виконання органами державної виконавчої служби рішень про стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами. Працюють мобільні групи. З початку 2018 року станом на початок квітня державні виконавці Рівненської юстиції стягнули з усіх підприємств області заборгованість із зарплати у розмірі 17, 7 гривень», – зауважив начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Микола Станіщук.

За матеріалами ГУ Юстиції у Рівненській області.

null
Фото ГУ Юстиції у Рівненській області
 
null
Фото ГУ Юстиції у Рівненській області
 
null
Фото ГУ Юстиції у Рівненській області
 
null
Фото ГУ Юстиції у Рівненській області
 
null
Фото ГУ Юстиції у Рівненській області



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews