На Рівненщині шостий сезон «Розминки від чемпіона» завершився зустріччю з відомою софтболісткою (Фото)

12.04.2018 23:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На Рівненщині завершився шостий сезон «Розминки від чемпіона». Протягом 2017-2018 навчального року в Рівненській області відбулося 22 зустрічі спортсменів із учнями шкіл області.

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

Фінальну у сезоні розминку для школярів провела майстр спорту України з софтболу, гравець рівненської команди «Західний вогонь», володарка Кубка України, чемпіонка України Анастасіч Кратюк. Вона займалася з учнями Боремельського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа I-II ступенів-колегіум».

Гостя не вперше зустрічається зі школярами. Молода спортсменка продемонструвала свої нагороди, які вона здобула на змаганнях в Україні та за її межами, розповіла про змагання. А згодом провела для дітей розминку та «курс юного софтболіста»: діти спробували відбивати м’ячі битою та ловити їх спеціальною рукавичкою.

Так завершився шостий сезон обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона». А вже за декілька місяців, у вересні 2018 року, стартує сьомий сезон.

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

Організацією і проведенням «Розминки від чемпіона» займається комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, повідомляють на сайті ВСЕ про СПОРТ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews