Рівненські слідчі повідомили про підозру молодику в якого вилучили гранату

14.04.2018 10:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 24-річний рівнянин, якого затримали патрульні поліцейські на залізничному вокзалі Рівного з небезпечними предметами у сумці.

Близько 15 години під час пішого патрулювання на патрульні помітили підозрілих осіб з ознаками наркотичного сп'яніння. Під час поверхневої перевірки у 24-річного рівнянина виявили предмети ззовні, схожі на холодну зброю та гранату. Екіпаж патрульних викликав слідчо-оперативну групу та працівників вибухотехнічного відділу ГУНП в Рівненській області. Місце події огородили та негайно евакуювали людей з приміщення.

За результатами огляду спеціалісти-вибухотехніки встановили, що у сумці знаходилася бойова граната РГД-5, запал та два ножі. Небезпечні предмети вилучили та направили на експертизу.

У відділі комунікації поліції у Рівненській області повідомили, що молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі Рівненського відділу поліції повідомили рівнянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України та підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до семи років. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини події, зокрема походження вибухонебезпечних предметів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews