Грабіжник на Рівненщині пограбував жінку і отримав 5 років позбавлення волі

14.04.2018 12:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Млинівський районний суд підтримав позицію публічного обвинувача та, розглянувши обвинувальний акт стосовно 45-річного жителя Радивилівського району, визнав його винним у відкритому викраденні чужого майна, вчиненому повторно (ознаки кримінального  правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України).

Встановлено, що чоловік після неодноразового притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, в тому числі корисливих, висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став, натомість після звільнення з місць несвободи знову вчинив кримінальне правопорушення.

Так, наприкінці грудня 2017 року у вечірню пору доби зловмисник посеред вулиці пограбував незнайому жінку, відібравши у неї сумку разом із грошима та цінними речами: мобільним телефоном, гаманцем, документами.

Згодом награбоване майно правоохоронці відшукали і повернули власниці.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд з урахуванням позиції прокуратури, призначив чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews