У Сарнах собаки покусали дітей – з весняною агресією бродячих псів треба щось робити

16.04.2018 08:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Про це повідомляють сарненчани у мережі Фейсбук у спільноті «Сарни як вони є».  Мешканці Сарн, що на Рівненщині, просять зробити щось зі собаками, що гуляють містом. Люди кажуть, що поведінка псів стає все агресивнішою. На днях навіть покусали двох дітлахів, пише Північ-інфо.

Як повідомляють у спільноті на двох хлопчиків десяти- дванадцятирічного віку бродячі собаки  напали в суботу, 14 квітня.

 «Діти йшли зі школи, дві вівчарки на вулиці біля школи вибігли з двору і на дітей. Старшу схопила за рукав куртки, прокусила. Рука не ушкоджена, але уявіть стан дітей! І були такі випадки ще!» - розповідають сарненчани. 

Така ситуація повторюється щороку. З приходом весни і, відповідно, шлюбного періоду собаки стають агресивними. Людям страшно навіть виходити на вулицю і вони закликають місцеву владу прийняти міри – хоча б відловити псів.

В коментарях під дописом люди розділились. Якась частина закликає позбутися собак тим чи іншим способом. Також люди навперебій пропонують свої варіанти вирішення складної ситуації. Знайшлися й люди, чиї діти теж постраждали від собачої навали.

Не змовчали й зоозахисники, які стверджують, що бродячі собаки не лише не винні, а й потребують турботи і співчуття з боку людей.

«Я теж годую собак у себе в дворі і що? Я завжди спокійно проходжу через всі двори. Собаки відчувають енергетику людини, якщо адекватно себе вести то ніякий собака не покусає», - звучать і такі думки. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews