У Рівному заборонили зовнішню рекламу

18.04.2018 10:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У Рівному відучора заборонено встановлювати нові білборди, сітілайти та інші елементи зовнішньої реклами. Про це повідомляє UA:Рівне.

Рішення про мораторій, який триватиме найближчих три роки, прийняли члени Рівненського міськвиконкому. Як пояснив заступник міського голови Віталій Герман, раніше дозвіл на встановлення можна було отримати через рішення того ж таки виконкому, тепер до 15 квітня 2021-го року це буде неможливо. За інформацією комунальників зараз рекламних конструкцій в місті налічується до тисячі. Якщо хтось вирішить встановити щось самовільно - таку рекламу в УЖКГ обіцяють демонтувати.

«Ми писали «на 1 рік», але члени виконкому вирішили на три роки. Тобто наступних три роки дозволів на встановленн рекламних конструкцій не буде. Тому звертаюсь до підприємцівз проханням не писати дарма листи, тому що на них буде відмова», - розповів заступник начальника УЖКГ Рівного Володимир Лапюк.

«Як представник цього бізнесу можу вам сказати, що у нас в місті місць для встановлення  просто не лишилось. Вже це перейшло критичну  граничну межу і вже якщо більше - то це вже не можна буде назвати навіть бізнесом. Тепер, мені здається, було б непогано ще займатись зовнішнім виглядом того всього, що вже існує», - зазначила керівниця Асоціації рекламістів Рівненщини Лілія Кректун.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews