Завідувачка одного з рівненських дитсадків підробила документи і привласнила гроші на утримання закладу?

19.04.2018 10:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Понад 90 тисяч гривень, як твердить обласна прокуратура, привласнила завідувачка одного з рівненських дитячих садочків. Про це повідомляє UA:Рівне.

Слідчі встановили, що жінка заволоділа цією сумою, підробивши документи. Самі ж гроші були виділені на утримання садочка. Найсуворіша відповідальність за подібні дії передбачена у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. На даний час вирішується питання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу, а також відсторонення від займаної посади.

«Фактично зазначеною сумою грошей підозрювана розпорядилась упродовж 2016-2017 років нарахувавши та виплативши собі в якості премії безпідставно, за відсутності рішення органу вищого рівня та усупереч вимогам нормативно-правових актів Кабінету Міністрів України. Наразі їй оголошено про підозру», - зазначила прес-секретарка прокуратури Рівненської області Людмила Суржук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews