Голова Нацполіції зустрівся зі студентами Острозької академії

20.04.2018 09:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Голова Нацполіції прибув з робочим візитом до м. Острог на Рівненщині. У програмі візиту – відвідання Острьзької академії та відкриття триденного семінару для працівників поліцейських підрозділів превентивної діяльності.

19 квітня, Голова Національної поліції України Сергій Князєв перебував з робочим візитом у м. Острог Рівненської області. Програма візиту передбачала відвідання Національного університету «Острозька академія».

На базі цього вишу пройде триденний тренінг для поліцейських. У ньому беруть участь представники підрозділів превентивної діяльності поліції.

Програма навчань передбачає лекційні і практичні завдання. Серед лекторів – керівники структурних підрозділів центрального апарату Нацполіції, а також представники іноземних організацій-партнерів, зокрема – Консультативної місії Європейського Союзу. Серед практичних тем – організація діяльності підрозділів превентивної діяльності, зокрема чергової служби, нарядів груп реагування патрульної поліції тощо.

Департамент комунікації Національної поліції України


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews