На Рівненщині поліцейські провели футбольний турнір для дітей «FOOTBALL FOR KІDS»

21.04.2018 17:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

20 квітня, у місті Костопіль відбувся міжрегіональний турнір із міні-футболу серед дитячих команд із трьох областей. Змагання проходили в рамках всеукраїнських змагань  із футзалу «FOOTBALL FOR KІDS».

Участь у змаганнях, організованими Національною поліцією України, фізкультурно-спортивним товариством «Динамо», Асоціацією футзалу України та за сприяння громадських та благодійних організацій, беруть діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушених переселенців із зони проведення АТО та, батьки яких загинули під час проведення АТО.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Команди із Рівного, Житомира та Хмельницького, які посіли перші місця з міні-футболу на регіональному рівні, виборювали першість за місце у півфіналі.Збірна Житомира здобула перемогу у двох матчах, в яких їй поступилися рівняни із рахунком 4:2 і хмельниччани із рахунком 1:0.А от у запеклій боротьбі за друге і третє місце між Рівним та Хмельницьким «срібло» дісталося господарям турніру: 3:2.Тож команда Житомира братиме участь у півфіналі всеукраїнських змагань, який відбудеться у Полтаві.

null
Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Утім, для юних учасників турніру найважливішою була гра, адже всі вони — затяті футболісти, тому вдячні організаторам, зокрема Головному управлінню Нацполіції в Рівненській області та його очільнику Валерію Самчуку, за подібні змагання та можливість проявити свою майстерність.

Із кубками та грамотами, гарним настроєм, незабутніми враженнями всі три команди повернулися додому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews