На Рівненщині дорожники відремонтують дороги, якщо для них скинуться на бензин

21.04.2018 23:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

В одному з районів Рівненщини сільським головам запропонували нову схему для фінансування ремонту доріг. Останні відремонтують, якщо сільради «скинуться» на бензин, повідомляє Північ-інфо.

Таке ноу-хау запропонували під час чергової наради у Володимирецькій РДА. Андрій Новак, представник філії «Володимирецького автодору», розповів, що для нормального ремонту шляхів державного значення в основному не вистачає палива та мастила, тоді як власне асфальту – вдосталь. На Володимиреччині це дороги «Зарічне-Борове-Стара Рафалівка-Полиці», «Бережниця-Степань-Деражне-Клевань» «Переброди-Дубровиця-Володимирець-Суховоля».

Тому сільським головам запропонували для прискорення ремонтних робіт виділити гроші на бензин. Загалом це повинна бути сума близько 30 тисяч гривень, повідомляє Володимирецька РДА. Це не єдиний такий випадок, вже не перший рік такою схемою користуються райони сусідньої Волині. При ремонті дороги до Володимирця перейняла цей досвід і Каноницька сільська рада.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews