Полігон - академія справжнього поліцейського, - Олександр Фацевич (Фото)

22.04.2018 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Надання домедичної допомоги, проведення поліцейських спецоперацій, застосування бронетехніки та вправність у стрільбі зі стрілецької зброї, незабутні враження та безцінні знання – таким був завершальний день семінар-тренінгу для поліціянтів.

Триденний семінар-тренінг для керівників превентивної поліції з усієї України відбувся на базі Національного університету «Острозька академія» 21 квітня і завершився практичними заняттями на Рівненському полігоні.

Перед початком занять заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич наголосив поліцейським на суворому дотриманні правил особистої безпеки.

«Незважаючи на те, що багато з вас мають не один рік стажу, зокрема й практичні навики, сьогодні навчання відбуватимуться за сценарієм, максимально наближеним до реальності. Тож діяти треба злагоджено і лише за командою, адже особиста безпека – то ваше життя», — підкреслив Олександр Фацевич. — Сьогодні ці знання для вас не такі актуальні для Донецької та Луганської областей, утім завтра може готувати нові виклики. Тож, ви зобов'язані провести такі навчання в себе на місцях. З усіма робочими підрозділами. Адже, як показує практика, коли створюються зведені загони для зони АТО - кістяком стають поліцейські управлінь превентивної діяльності».

 

Також керівники превентивної діяльності закріплювали свою майстерність у стрільбі зі стрілецької зброї, метання бойових гранат та наостанок — марш-кидок спецтехнікою на відстань 15 кілометрів.

Як зазначив начальник Головного управління Нацполіції в Рівненській області Валерій Самчук, проведення таких семінарів однозначно підвищать професійний рівень працівників поліції, а головне — це готовність зреагувати у будь-якій непередбачуваній та навіть небезпечній ситуації.

Після завершення практичних занять Олександр Фацевич 48 учасникам семінар-тренінгу вручив сертифікати про підвищення кваліфікації. 

За матерілаами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews