Жителів Рівненщини запрошують на щорічний мандрівний табір «Стежками князів Острозьких»

23.04.2018 10:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Жителів Рівненщини запрошують на щорічний весняний мандрівний табір «Стежками князів Острозьких», який починає свій старт з міста Острог.Розпочнеться він 18 травня і триватиме, до 20-го травня.Організатором є Всеукраїнський молодіжний рух «Національний Альянс».

Це триденний 50-ти кілометровий похід визначними та історичними місцями Острозького та Здолбунівського районів, який спрямований на національно-патріотичне виховання молоді з різноманітними тренінгами та майстер-класами. За участь потрібно внести організаційний внесок 100 грн, кошти підуть на організаційні витрати пов'язані з вашим перебуванням у таборі. До участі запрошуються усі бажаючі віком від 16 років. Неповнолітні учасники зможуть взяти участь за наявності письмового дозволу батьків, без якого вони не будуть допущені до участі у таборі. Заповнюй анкетуhttps://goo.gl/forms/Kpp2TjpvhejRSHbo1 включно до 11 травня.

«Цьогоріч це вже четвертий по рахунку табір і як на мене це найяскравіша подія весни на Рівненщині. Власне саме такий формат, сприяє тому, що людина, яка побувала на нашому таборі не просто повертається додому, а вона вже є частинкою цього табору і цілий рік їй будуть снитися ті краєвиди, ті розмови біля ватри, обличчя тих людей з якими вона провела три найкращих дні та з якими вона ще матиме десятки зустрічей на інших заходах чи в інших містах. Це три найкращих дні – запрошую усіх бажаючих приєднуватися.»,- розповідає засновник та голова оргкомітету Юрій Устимчук

Деталі:https://ostrogmandry.wixsite.com/ostrogmandry Слідкуйте за нами у соціальних мережах:Facebook – https://www.facebook.com/ostrogmandry/ Instagram – https://www.instagram.com/ostrogmandry/ Додаткова інформація: (098) 38 333 68 – Юрій Устимчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews