У Рівному говоритимуть про реформу системи виконання рішень

23.04.2018 10:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У вівторок, 24 квітня, у Рівному відбудеться круглий стіл «Реформа системи виконання рішень: виклики та перспективи». Під час заходу обговорять питання застосування законодавства, що регулює порядок виконання судових та інших рішень.

Серед тем для обговорення будуть такі:

- Новели процесуального законодавства щодо примусового виконання судових рішень;

- Державна виконавча служба в умовах реформи виконавчого провадження;

- Приватний виконавець в системі примусового виконання рішень.

Під час круглого столу його учасники шукатимуть ефективні способи взаємодії між судами, виконавцями, громадянським суспільством, а також розкажуть про поточні проблеми реформи примусового виконання рішень. За результатами обговорення будуть напрацьовані пропозиції щодо вдосконалення законодавства в цій сфері.

Участь в обговоренні, зокрема, братимуть:

- Олег Полюхович, Голова Апеляційного суду Рівненської області;

- Людмила Жуковська, Голова Рівненського окружного адміністративного суду;

- Микола Станіщук, начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області;

- Вячеслав Бедикайло, начальник управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області;

- Віталій Місяць, виконавчий директор БО «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги»;

- Олексій Горецький, директор РОГО «Комітет виборців України»;

- Роман Лабчук, приватний виконавець виконавчого округу Хмельницької області.

До участі в заході також запрошуються судді та представники апарату судів, державні та приватні виконавці, адвокати, науковці, представники неурядових організацій та ЗМІ.

Круглий стіл проходитиме 24 квітня 2018 року в конференц-залі Головного територіального управління юстиції у Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. Замкова, 29 (4-ий поверх).

Реєстрація учасників розпочнеться з 09:30. Початок обговорення – о 10:00.

Круглий стіл «Реформа системи виконання рішень: виклики та перспективи» проводять Благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» спільно з РОГО «Комітет виборців України» та Головним територіальним управлінням юстиції у Рівненській області за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів у рамках всеукраїнського правозахисного проекту «Ефективне виконання судових рішень – ключ до успішного завершення судової реформи».

За матеріалами Інформаційний відділ РОГО КВУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews