Жіноча команда БК Рівне зрівняла рахунок в бронзовій серії чемпіонату України

23.04.2018 11:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський
Бескетболістки Рівного зрівняли рахунок у бронзовій серії чемпіонату України в жіночій Суперлізі. У другому матчі вдома вони перемогли бердянську Чайку – 4 
 
Після стартових гойдалок господарі захопили ігрову ініціативу. Триочкові Краснікової та Касаткіної дозволили рівнянкам вийти вперед на 8 очок. Втім досвідчені Радулович та Цекова не дозволили суперницям збільшити перевагу. Підсумкова різниця за першу чветь зупинилася на позначці в 6 балів.
 
Частину другої чверті на майданчику зберігався паритет. Однак активність Шматової, Касаткіної та Краснікової дозволили рівненчанкам забезпечити на перерву вже 18 очок переваги.
 
З поновленням гри господарі лише додали тиску. У гостей не знайшлося аргументів у відповідь. То ж перед заключною чвертю різниця вже сягнула 32 очок. Здолати таку перевагу баскетболісткам Чайки за останні 10 хвилин виявилося не під силу.
 
Відтак рахунок у серії рівний – 1:1. Наступний матч команди зіграють 25 квітня в Бердянську. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews