У Рівному підіб’ють підсумки моніторингу декларацій суддів та правоохоронців

23.04.2018 21:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У середу, 25 квітня, о 14:00 в інформаційно-освітньому просторі «InfoHub» (вул. Словацького, 3-А) відбудеться фінальна прес-конференція проекту «Ціна правосуддя: моніторинг реального способу життя і декларацій правоохоронців та суддів Рівненщини», який реалізовує громадська організація «Антикорупційний моніторинг» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Під час заходу ви дізнаєтесь, яких результатів досягла ГО «АКМ» у процесі дослідження декларацій, як вплине робота над проектом на діяльність організації. Також говоритимуть і про те, як відобразилися новації в законодавстві та реформи правоохоронних органів на роботі антикорупційних громадських організацій.

Учасниками брифінгу стануть керівник ГО «Антикорупційний моніторинг» Юрій Дюг та представник громадської організації «Ейдос: центр політичних студій та аналітики» Гюнель Бабакішієва.

Моніторинг декларацій представників Феміди громадська організація «Антикорупційний моніторинг» проводить із листопада 2017 року в рамках проекту «Ціна правосуддя: моніторинг реального способу життя і декларацій правоохоронців та суддів Рівненщини», за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews