Визначився суперник чоловічого БК “Рівне” у боротьбі за бронзу Чемпіонату України

25.04.2018 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Команда “Ніко-Баскет” з Миколаєва стане суперником Баскетбольного клубу “Рівне” у серії за бронзові медалі Чемпіонату України серед чоловічих команд Вищої ліги.

У півфінальних іграх до трьох перемог “Ніко-Баскет” та “Говерла” з Івано-Франківська провели усі п’ять ігор. Миколаївці здобули дві перемоги в стартових матчах на своєму майданчику, але потім тричі поступилися, програвши обидві гри в гостях, і п’ятий, вирішальний матч, перед власними уболівальниками.

Тож, за золоті медалі гратимуть БК “Динамо-Одеса” та минулорічний чемпіон “Говерла”, а за бронзу боротимуться “Ніко-Баскет” та БК “Рівне”. Обидві пари змагатимуться до трьох перемог.

Тож, як і минулого року головні нагороди Вищої ліги розіграють представники однієї групи регулярного чемпіонату.

Нагадаємо, що цьогорічні фіналісти Вищої ліги грали в одній групі в регулярному чемпіонаті разом з БК “Рівне”, де наша команда посіла третє місце, відразу за фіналістами. У плей-оф, представники “нашої” зони довели свою перевагу над командами зі “Сходу”, адже до півфіналів пробився лише переможець регулярного чемпіонату іншої групи “Ніко-Баскет”, який так і не зміг вийти до фіналу.

Перші ігри “Бронзової серії” відбудуться у Миколаєві, згідно календаря, 27 та 29 квітня. Другого травня запланована третій матч у Рівному, за необхідності БК “Рівне” прийматиме і четвертий поєдинок – 4 травня. Якщо за підсумками цих ігор не буде визначений володар медалей, то п’ятий матч відбудеться у Миколаєві 7 травня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews