На Рівненщині на підготовку проектних заявок ОТГ мають менше 2-х місяців

25.04.2018 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
25 квітня Рівненською ОДА спільно з експертами місцевого Центру розвитку місцевого самоврядування організовано семінар для ОТГ з питань впровадження проектів регіонального розвитку.

Заступник голови ОДА Ігор Тимошенко у вітальному слові розповів, що для 25 ОТГ Рівненщини у 2018 році з держбюджету передбачено 62,4 млн. грн. Окрім цього, вагомим фінансовим інструментом для громад залишається Державний фонд регіонального розвитку. На сьогодні 5 проектів увійшли до переліку проектів, які направлені на затвердження до Мінрегіону України.

При цьому, Ігор Тимошенко наголосив на доцільності спрямування фінансових ресурсів на проекти, які в першу чергу забезпечують сталий розвиток територіальних громад та підвищують їх конкурентоспроможність.

Тим часом, об’єднаним територіальним громадам залишилось менше 2-х місяців на підготовку проектних заявок, що будуть реалізовані за кошти інфраструктурної субвенції.

На семінарі були присутні близько чотирьох десятків представників об’єднаних територіальних громад: голови, проектні менеджери. Представникам громад роз’яснено умови і терміни подання проектних заявок на інфраструктурну субвенцію.

Завершився захід відео нарадою з Мінрегіоном України.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews