Рівненські рятувальники провели антитерористичні навчання

25.04.2018 20:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному в рамках проведення антитерористичних навчань рятувальники відпрацювали дві умовні ввідні по ліквідації вибуху в багатоповерхівці та ДТП на трасі Київ-Чоп.

25 квітня у Рівному продовжили відпрацювання практичної фази проведення антитерористичних навчань, що проходили під егідою Служби безпеки України у Рівненській області.

Зокрема, в умовах максимально наближених до реальних, було проведено командно-штабне тренування з органами управління та підрозділами служб цивільного захисту Рівненської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за активної участі авіації ДСНС України, а саме - медичного Єврокоптера ЕС-145.

Відпрацьовували дві умовні ввідні. Перша – вибух в багатоповерховому житловому будинку з подальшим руйнуванням міжповерхового перекриття, та друга – ліквідація дорожньо-транспортної пригоди на трасі міжнародного значення Київ-Чопа. Для ліквідації цих надзвичайних пригод залучили особовий склад пожежно-рятувальної служби Рівненщини та служби цивільного захисту області.

Після завершення навчань підбито підсумки та дано тверду оцінку готовності Рівненської територіальної підсистеми цивільного захисту до реагування на будь-які складні надзвичайні ситуації.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews