Юні художники з Рівненщини можуть спробувати свої сили у конкурсі

27.04.2018 11:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Координаційна рада молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції в Рівненській області області запрошує учнів загальноосвітніх навчальних закладів Рівненської області взяти участь у Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Я маю право!». Конкурс триває з 18 квітня по 13 травня.

Переможців обиратимуть у номінаціях:

Молодша група. Індивідуальна робота.

Молодша група. Колективна робота.

Середня група. Індивідуальна робота.

Середня група. Колективна робота.

Старша група. Індивідуальна робота.

Старша група. Колективна робота.

До молодшої групи відносяться діти віком від 6 до 10 років; до середньої групи – від 10 до 14 років; до старшої групи – від 14 до 18 років.

На конкурс подаються індивідуально підготовлені малюнки (конкурсні роботи) учнів та учнівських колективів (не більше 3 учнів), пов’язані з загальною тематикою конкурсу.

Кожен учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи.

Малюнки повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) у форматі А4.

Конкурсні роботи потрібно надсилати до Головного територіального управління юстиції у Рівненській області до 12 травня за адресою: 33028, м. Рівне, вул. Замкова, 29. Додаткова інформація за тел. (0362) 26-77-98.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews