У Рівному небайдужі стали донорами в рамках Всеукраїнського проекту «Допомогти може кожен»

27.04.2018 21:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Рівному всі бажаючі стали донорами в рамках проекту Всеукраїнського проекту "Допомогти може кожен". Організовував подію для рівнян осередок ГО «Фундація регіональних ініціатив» в Рівному, повідомляє Рівне Вечірнє.

 Всеукраїнський проект "Допомогти може кожен" – це масштабний благодійний проект по збору крові, створений для усвідомлення населенням України важливості добровільної здачі крові для спасіння життя наших громадян. Кожен небайдужий може здати кров у Рівненський обласній станції переливання крові, для того щоб врятувати декілька життів і популяризувати донорство крові в своєму місті.

Кожного дня, з 24 по 26 квітня, групи волонтерів відвідували Рівненський обласний центр переливання крові за адресою: вул. Степана Бандери 31, для добровільної здачі крові. Вся донорська кров, була передана в рівних долях на потребу в онкогематологічне відділення Рівненської дитячої обласної лікарні.

Цей проект є не комерційним і не має ніякого відношення до будь-якої з політичних сил.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews