1 травня Рівне розпочне спідвейний сезон

28.04.2018 23:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Вже 1 травня відбудеться міжнародна гонка. У змаганнях візьмуть участь спортсмени з Польщі, Латвії, Фінляндії та України. 

Гонка проходитиме за сіткою для 12 спортсменів, які будуть розігрувати між собою залікові пункти та Кубок відкриття сезону. А кращий гонщик отримає спеціальний приз від голови Рівненської ОДА

«Закріпити за нашим містом звання української столиці спідвею – для нас принципова справа. Історія цього виду спорту у Рівному переживала злети і забуття, але з 2014 року ми почали відроджувати цю традицію. Я брав безпосередню участь у створенні комунального закладу «Рівненський міський спортивно-технічний клуб», розробці програм мотоциклетного спорту. І зараз вболівальники спідвею можуть розраховувати на мою допомогу. Загалом, на підтримку спідвею управління молоді і спорту Рівненської ОДА торік виділило більше 600 тисяч гривень, а з початку 2018 року вже спрямували близько 300 тисяч гривень. Відносно розвитку цього спорту є повна синергія обласної і міської влади», – відмітив голова РОДА Олексій Муляренко.

Стадіон «Мототрек» напередодні початку сезону привели до ладу. Там вже встановили нові надувні та кінетичні борти, що є обов’язковою умовою для проведення змагань європейського рівня. Їх придбали саме за кошт обласного і міського бюджетів. 

null
null

Нагадаємо, перші в цьому році спідвейні змагання відбудуться 1 травня.

«Турнір будуть відкривати почесні гості. Планується виїзд мотобайків, спеціальних байків, відкритих автомобілів. Початок програми - о 16.00», – розповідає керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews