На Рівненщині нагородили сім’ю волонтерів з Польщі

29.04.2018 10:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У нинішній складний для України час українцям намагаються допомогти і небайдужі люди з інших країн. Волонтери виконують одну з найважливіших місій. Їх вагома підтримка є рушійною силою, яка допомагає бійцям АТО та їх сім’ям пройти нелегке випробування у житті.

 Днями грамотами облдержадміністрації голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко нагородив сім’ю волонтерів з Польщі. Про це повідомляє прес-служба РОДА.

Мати Галина Андрушков та її донька Вікторія Батрин, які вже тривалий час живуть у сусідній державі, ще з 2014 року організовують допомогу дітям загиблих та постраждалих в АТО та на Майдані, в тому числі і рівненським.

null
Мати Галина Андрушков та дочка Вікторія Батрин - волонтери з Польщі. Фото прес-служба РОДА

Як розповіла Олена Миронець з волонтерського об’єднання «Територія надії», ці дві жінки організовують передачу допомоги на Схід, лікування поранених у Польщі та пересилають необхідні ліки. А також щороку влаштовують до Різдвяних свят збір подарунків для українських дітей  у рамках акції «Свята без тата». Влітку діти загиблих учасників АТО та Революції Гідності відпочивають у літніх таборах Польщі. Цьогоріч волонтерки сподіваються на те, що рівненські дітки знову поїдуть до їх країни. Адже і поляки і українці, які живуть на території Польщі, а також релігійна громада із розумінням та підтримкою відносяться до біди країни-сусіда. 

null

Діти з Рівненщини на відпочинку в Польщі. Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews