Рівненські вогнеборці врятували дачний житловий будинок (Фото, відео)

29.04.2018 22:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

28 квітня о 19:42 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу на дачному масиві «Західний» в селі Новоукраїнка Рівненського району.

У повідомленні йшлося, що вогнем охоплене перекриття дачного, цегляного, житлового будинку розміром 8х7 метрів.

За вказаною адресою були направлені чергові відділення вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Також на ліквідацію пожежі було залучено пожежну автоцистерну місцевої пожежної команди села Новоукраїнка. На місці пожежі працював оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Існувала загроза поширенню вогню на другий та перший поверхи, тому на гасіння пожежі з різних сторін рятувальники подали два водяних стволи. О 21:08 пожежу вдалося локалізувати, а о 00:30 ліквідувати. Дачний будинок вдалося врятувати від повного знищення. Вогнем пошкоджено міжгорищне перекриття на площі 20 м.кв., речі домашнього вжитку. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

За матеріалами ГУ ДСНС України в Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС

 

null
Фото ГУ ДСНС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews