У Рівному - великий спідвей!

01.05.2018 12:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному - великий спідвей! Гонщики з Польщі, Німеччини, Латвії, Фінляндії та України змагатимуться у Рівному 1 травня за кубок відкриття сезону. Початок змагань о 16 годині на стадіоні «Мототрек».

Турнір проходитиме за сіткою у 12 заїздів для 12 гонщиків (+ 2 резервних). За підсумками основної сітки заїздів буде розіграно звання чемпіона України (за погодженням з ФМСУ).

8 найкращих гонщиків стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці.

У Великому Фіналі визначиться володар «Призу Відкриття Сезону».

Номер змагань: EMN 50/270 – 01/05/2018 – International tournament

Організатор змагань: NGO “Rivne Speedway Club fans” (“КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ”)

Наразі переговорний процес щодо участі спортсменів у турнірі триває. Німеччину представлятимуть Ронні ВАЙС та Річард ГЕЙЄР, з Фінляндії прибуде на змагання молодий та надзвичайно швидкий Ніклас САЙРІО, від Латвії Євгеній КОСТИГОВ та/або Давіс КУРМІС. Дамьян Адамчак, Марсель Кайзер, Себастьян Недзвєдзь, Павел Месьонц, Станіслав Бужа та Бартек Ковальські на олівці в організаторів турніру, а головною зіркою має стати екс-учасник циклу Гран-Прі, переможець Польської Екстраліги, призер командного кубку світу у складі збірної Польщі та низки міжнародних змагань Себастьян УЛАМЕК.

Щодо українських спортсменів то честь нашої держави мають відстоювати Станіслав Мельничук, Марко Левішин, Дмитро Мостовик, Віталій Лисак та Андрій Кобрін. Варто відзначити, що не всі українські гонщики займають активну позицію щодо участі у всеукраїнських змаганнях. З іншими представниками українського спідвею перемовини ще тривають.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews