Перевізники оголосили про підвищення цін на маршруті «Рівне-Здолбунів»

01.05.2018 15:43   Джерело: zdolbuniv.com
Опубліковано : Наталія Рівненська

Життя для здолбунівчан знову подорожчало. Перевізники оголосили про підвищення цін на маршруті «Рівне-Здолбунів» з 10 травня.

Підвищення вартості проїзду аргументують тим, що зросла вартість паливно-мастильних матеріалів. Проте, наскільки зросла вартість витрат на обслуговування маршрутних автівок та як зростуть тарифи – перевізники точно не повідомляють.

«Це вже справді привілейована каста, яка нікому нічого не пояснює. В магазині ми маємо чіткий облік проданих товарів, у школах чи лікарнях облік робочого часу, на підприємствах зарплату теж платять не зі стелі. І лише в сфері пасажирських перевезень ми не знаємо ні кількості перевезених пасажирів, ні суми коштів, отриманих за ці послуги. Дуже багато питань до районної державної адміністрації: чому взагалі ніяк і ніхто не пробує хоч один день провести відповідний облік, щоб ми всі побачили, чи збитковий рейс і яка економічна складова підвищення тарифів? Та й депутати районної ради, крім пообурюватися на засіданнях комісій, ніяк не впливають на ситуацію. Так, закон вивів сферу перевезень з-під контролю навіть обласних адміністрацій. Але ж у нас є народний депутат! То, може, замість піару партії президента за бюджетні кошти зайнявся б виконанням своїх безпосередніх обов’язків і підготував законопроект, що навів би лад у пасажирських перевезеннях? А поки що готуймося знову платити більше – життя по-новому триває», - обурюються мешканці Здолбунова.

За матеріалами http://zdolbuniv.com 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: zdolbuniv.com