На Поліссі лісівники викрили злочин (Фото)

01.05.2018 16:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Працівниками ДП «Рафалівський лісгосп» спільно з поліцією в ніч з 26-го на 27-ме квітня патрулюючи ліс поблизу с.Половлі  Володимирецького  району було виявлено факт незаконної порубки 12 сироростучих дерев породи сосна.

Під час порубки дерев  затримано 2-х чоловіків. Один із них напередодні вже притягувався до адміністративної відповідальності за незаконну порубку дерев.

Розмір шкоди, заподіяної лісу в результаті незаконної порубки дерев становить 119295,76 грн. Незважаючи на те, що перешкоджали викликані на конфлікт односельці, вдалося вилучити незаконно добуту деревину в кількості 8,7 куб.м. та доставлено до Рафалівського нижнього складу на тимчасове зберігання до вияснення справи по суті.

По факту незаконної порубки  було повідомлено на лінію «102» 27.04.2018 року о 06.09 год., проводяться першочергові слідчі дії, процесуальне керівництво здійснюється Володимирецьким відділом Сарненської місцевої прокуратури.

В цю ж ніч на автодорозі в напрямку смт.Володимирець було затримано фуру з деревиною, на яку не було супровідних документів, та доставлено до Володимирецького відділення поліції Варашського ВП ГУ НП в Рівненській області.

null
Фото Фото polissya.net

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews