У Рівному розкажуть, як громадяни можуть вирішувати проблеми міста

01.05.2018 19:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Завтра о 12.00 в приміщенні INFOHUB відбудеться публічна презентація та обговорення проекту Положення «Про публічні консультації в м. Рівному».

Під час заходу буде обговорено нову форму управління – публічні консультації з громадськістю – один з інструментів місцевої демократії, який дозволяє залучати громадян до вирішення проблем міста, та підвищує фаховість рішень місцевої влади.

Положення «Про публічні консультації в м. Рівному» є вкрай важливим для міста, адже саме цей документ сприятиме спільному напрацюванню рішень, що максимально враховуватимуть пропозиції та потреби мешканців.

Один із учасників заходу – Олексій Коваленко, національний експерт, голова громадської організації «Форум розвитку громадянського суспільства», член громадської бюджетної комісії, координатор Київської громадської платформи неурядових організацій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews