Унікальну «Виставку художньої фотографії» презентують у Рівному

02.05.2018 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У виставковій залі Рівненської обласної організації Національної спілки художників України відбудеться відкриття однієї з наймасштабніших виставок світлин «Виставка художньої фотографії».

Третього травня о 16:00 год свої роботи презентують визнані фотохудожники, яких об’єднав Рівненський фотоклуб «Час». В галереї демонструють понад 60 світлин, які визнали кращими на найпрестижніших міжнародних світових конкурсах професійних фотомитців, десяти титулованих майстрів Сергія Бусленка, Лариси Бусленко, Олександра Бусленка, Федора Дармокрика, Володимира Захарука, Петра Подольця, Олександра Ковшуна, Олександра Майструка, Андрія Новака, Тараса Лесіва.

Заснований у 1984 році, Рівненський клуб фотохудожників «Час» наразі є одним з найпотужніших об’єднань українських професійних митців, котрі презентують Україну на світовому рівні, генерують сильну творчу енергію, залишаючись при цьому тісним колом однодумців і колег. Члени клубу беруть активну участь в національних та міжнародних виставках, конкурсах та салонах, відзначені більш ніж 1700 нагородами та є дійсними членами Національної Спілки Фотохудожників України та Міжнародної Федерації Фотомистецтва (FIAP) під егідою ЮНЕСКО.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews