У рівненській квартирі діяв наркопритон (Фото)

03.05.2018 12:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Наркопритон виявили сьогодні працівники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області спільно з поліцейським Рівненського відділу поліції у квартирі рівнянина.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

У квартирі, крім господаря, перебували ще двоє жителів Рівного: дівчина та хлопець. Вони там часто вживали наркотики.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин чи їх аналогів).

Крім того, під час обшуку поліцейські виявили та вилучили 43 таблетки медичного препарату, у складі якого міститься прекурсор – псевдоефедрин, та лабораторне обладнання для виготовлення метамфетаміну. Також у квартирі поліцейські виявили ще й 15 грамів фасованої марихуани, метамфетамін, розфасований у пакетики, та ще шість різних таблеток.

Відтак, власник квартири відповідатиме ще й за незаконні дії з наркотичним обладнанням, зберігання прекурсорів та наркотичних засобів за статтями 313, 311 та 309 Кримінального кодексу України.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Усе вилучене направили для проведення експертизи, за результатами якої ухвалюватиметься відповідне процесуальне рішення.

Відомо, що 39-річний рівнянин вже був на лаві підсудних за збут наркотиків, утім тоді відбувся іспитовим строком.

Тепер максимальне покарання відповідно до санкцій інкримінованих зловмиснику статей, передбачає до п’яти років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews