У Рівному відбудеться презентація виставки робіт учнів художньої школи-студії «Арт-Маестро»

04.05.2018 19:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У неділю, 6 травня о 14.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться презентація виставки робіт учнів художньої школи-студії «Арт-Маестро» «Кольоровий калейдоскоп». В експозиції будуть представлені творчі доробки вихованців студії «Арт-Маестро» віком від 5 до 8 років.

Виставка дитячого малюнку триватиме з 6 по 26 травня у рамках арт-проекту «Мистецька скарбниця», метою якого є створення сприятливих умов для розкриття творчого потенціалу, залучення широкого кола дітей до активної роботи по підвищенню інтелектуального рівня, популяризація мистецтва серед жителів Рівного.

 Організатори: Рівненська обласна молодіжна громадська організація «Планета Щастя», художня школа-студія для дітей та дорослих «Арт-Маестро», Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені читачі бібліотеки та всі поціновувачі прекрасного.

null

 null

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: 067 680 35 36 (Наталія Миколаївна Антонюк-Коберська – директор художньої школи-студії «Арт-Маестро»).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews