У Вараші зібрали кошти й закупили для українських воїнів чимало необхідних на війні речей

07.05.2018 09:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На майже десять тисяч гривень закупили для українських воїнів у зону бойових дій маскувальні сітки, «далекомірні» бінокль та монокуляр, а також набір інструментів для ремонту автомобільної техніки. Ці гроші зібрали працівники Рівненської АЕС та жителі Варашу, пише Північ-інфо.

«Дякуємо всім за посильну допомогу та сподіваємося, що всі ми будемо жити в мирній, процвітаючій Україні. Хай надійна підтримка, увага і турбота земляків додасть нашим воїнам сили, впевненості і віри в перемогу», – сказав голова місцевої Спілки афганців Петро Ширко.

Допомагати українському війську колектив РАЕС розпочав ще у квітні 2014 року. Відтоді, спільними зусиллями на потреби військовослужбовців було зібрано близько двох мільйонів гривень, зокрема, для придбання провізії, матеріально-технічного забезпечення, екіпірування добровольців та інших воїнів. Окрім цього вже неодноразово відправляли на Схід харчі, оптичне обладнання, рації, прилади нічного бачення та тепловізори, монокуляри, маскувальні сітки, одяг, господарські товари, медпрепарати, інструменти тощо.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews